Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Testne zmogljivosti

Toyo Tires upravlja enega najbolj agresivnih in celovitih programov testiranja v panogi. To nam pomaga razvijati in distribuirati izdelke z dosledno visoko kakovostjo, vključno z odlično varnostjo in zmogljivostjo. Poleg naslednjih testnih poligonov in tehničnega centra na Japonskem se na vsakem od naših trgov po vsem svetu izvajajo obsežna testiranja v resničnih pogojih. Testiranje se tako ne konča na območjih, navedenih na tej strani.

Pri Toyo Tires verjamemo tudi v inovacije prek konkurence. Zato smo aktivno vključeni v različne motošporte po vsem svetu. To vključuje vse od serij SPEED World Challenge GT in Touring Car, ki tekmujejo na znanih dirkališčih po Združenih državah Amerike, do relija Dakar, ki pokriva nekatere najtežje terene na svetu. To našim inženirjem pomaga pri razvoju in testiranju prototipnih materialov, konstrukcij in konceptov zmogljivosti.

Naša testna mesta

  • Testni poligon Toyo pnevmatik – Miyazaki, Japonska
    Na testnem poligonu Toyo Tires v Miyazakiju na Japonskem izvajamo preizkuse hitrosti, vzdržljivosti in hrupa na pnevmatikah za osebna vozila, lahka tovorna vozila in avtobuse. Objekt vključuje tudi testno stezo za spremljanje in analizo značilnosti stabilnosti krmiljenja izdelkov Toyo Tires.
  • Testni poligon Toyo pnevmatik – Saroma, Japonska
    Snežne in celoletne pnevmatike ocenjujejo na testnem poligonu Toyo Tires v Saromi na Japonskem. V objektu Toyojevi inženirji pnevmatik natančno merijo karakteristike zmogljivosti, kot so oprijem, zaviranje in odzivnost krmiljenja v resničnih in zahtevnih zimskih razmerah.
  • Tehnični center Toyo pnevmatik – Itami, Japonska
    Tehnični center Toyo Tires v Itamiju na Japonskem je eden najnaprednejših centrov za razvoj pnevmatik na svetu. Vsebuje najsodobnejšo opremo za načrtovanje, razvoj in testiranje, vključno z napravo za testiranje pnevmatik Flat-Trac II in superračunalniškim simulacijskim sistemom, odgovornim za izdelke, zasnovane v načinu T.