Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Otvoritveni pokal TOYO TIRES CUP bo potekal 1. januarja 2024

14. november 2023

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, predsednik: Kenta Kuribayashi napoveduje, da bo japonska nogometna reprezentanca (Samurai Blue) na novoletni dan, 1. januarja 2024, igrala s Tajsko na nacionalnem stadionu (Shinjuku-ku v Tokiu). Toyo Tires bo sponzor tekme in je mednarodno prijateljsko tekmo poimenoval »TOYO TIRES CUP 2024.

toyotirescup2024

Izjava blagovne znamke Toyo Tires izraža naš namen, da postanemo podjetje, ki ceni duh izzivov in si utira svojo pot s sloganom: »Stopamo po poti, ki je še nismo prehodili.« Maja 2021 smo se odločili za partnerstvo z Japonsko nogometno zvezo (JNZ), saj so izzivi in dinamika japonske nogometne reprezentance na svetovnem prizorišču v skladu z našim korporativnim stališčem. Letos smo postali glavni partner JNZ poleg vseh ostalih kategorij japonskih reprezentanc, vključno z Modrimi samuraji (Japonska reprezentanca) in Nadeshiko Japan (Japonska ženska reprezentanca), kot tudi igralcev in JNZ nasploh, vključno s treningi za trenerje in dejavnosti sodnikov.

Japonska državna nogometna tekma se bo prvič odvijala na novoletni dan. Izzivi Samurai Blue se bodo začeli že na samem začetku leta 2024, Toyo Tires pa bo sodeloval pri podpori japonski nogometni reprezentanci pod ključnim sporočilom »Teci modro, strastno«.

Na otvoritveni slovesnosti, ki bo potekala znotraj stadiona, bo razstavljena pasica v osrednem krogu z logotipom Toyo Tires, med polčasom pa bo predvajan promocijski film naše japonske nogometne reprezentance »Modra, strastna, teci«. V bližini zunanjega obrobja stadiona bo postavljena stojnica Toyo Tires, ki bo nudila originalno blago japonske nogometne reprezentance.

■ Pregled turnirja

 Ime turnirja

 »TOYO TIRES CUP 2024«

 Datum in čas

 Nedelja, 1. januarja 2024, začetek ob 14.00 (predvideno, po japonskem lokalnem času)

 Sodelujoči 

    Japonska reprezentanca (Samurai Blue) proti Tajski reprezentanci

 Prizorišče

 Nacionalni stadion (10-1 Kasumigaoka-cho, Shinjuku-ku, Tokio)      

 Sponzor

 Japonska nogometna zveza

 Posebno sponzorstvo

 Toyo Tire Co., Ltd.

■ Japonska nogometna reprezentanca podpira CF »Modra, strastna, teci.« (zajeta slika)
cf capture


■ (Japonska reprezentanca (modri samuraji)
SAMURAIBLUE20230620
Kirin Challenge Cup 2023 proti Peruju, začetna postava (20. junija 2023)