Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Uspešen sejem AMTS za Toyo Tires in Gumi.hu

27. marec 2024

Od 22. do 24. marca je v Budimpešti ponovno potekala priljubljena razstava s prikazom avtomobilskih prilagoditev AMTS.

Letos je prikaz prilagoditev v 3 dneh dogodka privabil 80.280 obiskovalcev. Toyo Tires in madžarski partner Gumi.hu sta izkoristila priložnost in predstavila prilagojene in dirkalne avtomobile, kot jih na Madžarskem še ni bilo. Poleg avtomobilov so bile s predstavitvijo po meri prikazane izbrane pnevmatike iz ponudbe Toyo Tires.

Na razstavnem prostoru Toyo Tires je bilo predstavljenih skupno 5 avtomobilov: črn Mitsubishi Evo in rdeč športni avtomobil GTR, oba opremljena s pol-tankimi Proxes R888R. S parom privlačnih avtomobilov priznanega nemškega tunerja JP Performance, ki vozijo s pnevmatikami Proxes Sport 2, so sestavljali uglašen avtomobilski oddelek.

Originalni dirkalnik Toyota Supra GT4 ekipe Team Ring-Racing bo s pnevmatikami Toyo sodeloval na letošnji 24-urni dirki Nürburgring, ki bo potekala od 1. do 2. junija.

Vsi razstavljeni avtomobili so bili priljubljena tarča fotografov, Ring Racing Supra pa je obiskovalcem ponudila tudi priložnost, da izkusijo, kako je sedeti v pravem dirkalnem avtomobilu.  

Obiskovalcem razstave so organizatorji AMTS in razstavljavci ponudili pester in zabaven program. Na stojnici Toyo Tires in Gumi.hu je bil postavljen orkanski stroj, ki je vrtel kroglice v zračnem vrtincu, navdušenim udeležencem pa je omogočil, da osvojijo nagrade s tekmovanjem za zbiranje največ penastih kroglic v določenem času. Poleg tega so lahko gostje na razstavnem prostoru preizkusili svoje vozniške sposobnosti tudi na simulatorju dirkanja, otroci pa so se lahko preizkusili v slikanju kot bodoči oblikovalci vozil.

Ljubitelji terenskih voženj so lahko doživeli terensko vožnjo s taksijem na zunanjem območju. Dogodek na prostem sta omogočila Toyo Tires in Gumi.hu s transparenti ob terenski progi. Usposobljeni vozniki 4×4 so na zahtevni progi predstavili zmogljivost voznika, vozila in pnevmatik. Med vožnjo po ozkih jarkih je postalo jasno, zakaj ima pnevmatika Open Country M/T bočnico, ki ne ščiti le pred poškodbami zaradi trka, temveč zagotavlja tudi dodaten bočni oprijem za oprijem v blatu, pesku ali gramozu.

Pnevmatika Open Country M/T je bila uporabljena tudi na letošnjem reliju »Africa Eco Race«. Madžarski rejli tekmovalec, László Bunkoczi, je v svojem Isuzu D-Maxu uporabil pnevmatike Toyo za uspešno obvladovanje pogojev.

Terensko vozilo

s pnevmatikami Open Country M/T

Originalni dirklanik za African Eco Race

s pnevmatikami Open Country M/T

Skupaj s partnerjem Gumi.hu, ki jih poganja AKH, je podjetje Toyo Tires uspešno predstavilo blagovno znamko vsem navdušencem prilagojenih vozil in družinam. Blagovna znamka je predstavila vrsto pnevmatik, ki so se jih lahko ogledali v živo na stojnici ali izkusili zmogljivost na terenski testni vožnji. Veliko število obiskovalcev razstave je zagotovilo, da je blagovno znamko zaznalo široko občinstvo.

Zadnje novice