Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Toyo Tires sodeluje z Los Angeles Dodgers

29. februar 2024

Podjetje Toyo Tire USA Corp. je podpisalo sponzorsko pogodbo z baseballsko ekipo glavne lige, Los Angeles Dodgers (LA Dodgers)..

LA Dodgers so ena najprestižnejših baseball ekip v glavnih ligah z globokimi vezmi z Japonsko, od prijateljskih tekem v 1950-ih do uspešnih japonskih zvezdnikov. Domači stadion ekipe, Dodger Stadium, se ponaša z največjim številom obiskovalcev profesionalnega športa na svetu, ki vsako leto privabi več kot 4 milijone ljudi. Ekipa ima 120 milijonov navijačev po vsem svetu.

Toyo Tires je prvi japonski proizvajalec pnevmatik, ki se je razširil v ZDA in se uveljavil leta 1966. Leta 2004 je Toyo Tires ustanovil hčerinsko podjetje za proizvodnjo avtomobilskih pnevmatik v državi Georgija, Toyo Tire North America Manufacturing Inc. Podjetje je še posebej močno prisotno na severnoameriškem trgu s pnevmatikami velikega premera za SUV-e in pickup tovornjake.

Toyo Tires, ki premošča razdaljo med Japonsko in ZDA, je z ekipo sklenil petletno partnerstvo. Uspeh LA Dodgerjev se bo odražal v prikazu logotipa blagovne znamke Toyo Tires na tablah in intervjujih na stadionu Dodger.


 

Več o Los Angeles Dodgers

Franšiza Los Angeles Dodgers ima tradicijo ponosa in odličnosti, saj je od svoje ustanovitve v Brooklynu leta 1890 osvojila sedem prvenstev svetovne serije in 24 prvenstev državne lige. Dodgerji, svetovni prvaki glavne lige v baseballu 2020 so priznani kot športna humanitarna ekipa leta ESPN. S podpiranjem zmagovalne bejzbolske kulture in zagotavljanjem prvovrstne, navijačem prijazne izkušnje na stadionu Dodger, se ekipa zavzema za izgradnjo močnih partnerstev z lokalnimi skupnostmi.

Dodgerji so ena najbolj priljubljenih športnih franšiz na svetu, ki se ponaša z največjim številom obiskovalcev v zgodovini glavne lige (Major League).

Zadnje novice