Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Toyo Tires se vračajo na avtomobilski salon v Essnu 2023

28. november 2023

Podjetje Toyo Tires se z lastno stojnico vrača na avtomobilski salon 2023 v Essnu. To je prva stojnica na eni izmed prestižnih razstav po letu 2019, ko so veljale covid omejitve. Čeprav so bile pnevmatike Toyo prisotne že lani, so se tokrat pridružile stojnici ekipe Ring racing. Letos sta obe podjetji načrtovali skupno stojnico, da bi predstavili močan odnos med Toyo pnevmatikami in Ring Racingom.

Razstava se začne z dnevom predogleda 1. decembra, ki mu sledi devet dni redne razstave, ki se konča 10. decembra. Celoten kompleks sejmišča Essen Messe bo prežet z razstavo, ki je napolnila vsako dvorano do polne zmogljivosti. Podjetje Toyo Tires bo predstavljalo svoj priljubljeni razstavni tovornjak. Promocijski tovornjak bo skozi celotno razstavo gostil različne animacije, obiskovalci stojnice pa bodo lahko s seboj odnesli številne različne vrste izdelkov, ki se pripravljajo za razstavo.

  

Pred promocijskim tovornjakom bo parkiran dirkalnik Toyota Supra GT4, ki je letos promoviral na dirkališču Langstrecken-Serie na Nürburgringu, pa tudi na strahospoštovani 24-urni dirki. Avtomobil, opremljen s pnevmatikami Toyo, bo obiskovalcem na voljo za ogled zunanjosti in notranjosti, da bi lahko občutili DNK dirkalnega avtomobila. Osebje ekipe Ring Racing vam bo na voljo za razlago tehničnih podrobnosti in odgovore na vprašanja o pripravi dirkalnika.

Obiskovalcem bosta na ogled vrsti najbolj priljubljenih pnevmatik UHP in track, da si bodo lahko ogledali in izvedeli več o raznoliki in vsestranski ponudbi pnevmatik Toyo. Osebje bo obiskovalcem svetovalo glede težav s pnevmatikami. Na razstavnem prostoru bo tudi simulator, ki bo obiskovalcem omogočil, da doživijo nekaj navdušenja voznikov pravega dirkalnega avtomobila, prikazanega na stojnici.

Obiščite nas v hali 3, stojnica številka 3A31. Vstopnice na: www.essen-motorshow.de

Zadnje novice