Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

TC Corse SPK v 2. krogu dirke Autobacs JEGT Grand Prix

16. november 2023

Predsednik Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Kenta Kuribayashi, je sporočil, da se bo sponzorirana ekipa TC Corse SPK Racing s Toyo pridružila 2. krogu prvenstva v e-športu Autobacs JEGT.

AUTOBACS JEGT GRAND PRIX 2023 je največje tekmovanje v e-motošportu na Japonskem, ki uporablja programsko opremo »Gran Turismo 7«, profesionalne igralne in dirkalne ekipe tekmujejo med seboj. »Gran Turismo 7« je najnovejši del serije »Gran Turismo«, izjemno priljubljene igre simulatorja vožnje.

Druga dirka prvenstva bo potekala v virtualnem Spa Francorchampsu, epskem belgijskem dirkališču F1. Na dirki bodo prevladovale mokre razmere, tekmovalci pa se bodo morali spopasti s težkimi deževnimi razmerami in temu ustrezno prilagoditi svoje načrte dirk. Kvalifikacije za super krog*1 bo vodil Soki Nabeya, dirko 1*2 pa bo vodil Osamu Fukaya.

Na dirko 2*3 se bo vrnil uslužbenec Toyo Tires, Takuma Miyazono. Takuma je začel v kot 5. v prvem krogu in pokazal odličen tempo in zaključil dirkanje na 2. mestu.

Drugi krog, ki bo potekal v soboto, 18. novembra, si lahko v živo ogledate na uradnem kanalu YouTube turnirjev: youtube.com/@jegtgpofficial3702/

Za več podrobnosti obiščite spletno stran Autobacs JEGT na naslovu: jegt.jp

Zadnja dirka bo potekala v živo na avtomobilskem salonu v Tokiu, januarja 2024, ko bo okronan prvak Autobacs JEGT 2023.

Zadnje novice