Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Saso zmagala na odprtem prvenstvu ZDA za ženske

03. junij 2024

Yuka Saso je že drugič zmagala na turnirju U.S. Women's Open Golf Tournament, prva igralka v zgodovini USGA, ki ji je to uspelo.

Toyo Tires se je v začetku letošnjega leta povezal z Yuko Saso in februarja podpisal pogodbo o partnerstvu. Sponzoriranje Sase je izraz sporočila blagovne znamke »Open Roads Await«, ki odraža priložnosti, ki jih izdelki Toyo Tires izzovejo. Njen uspeh na turnirju US Womens Open odraža njeno sposobnost izzivanja, potem ko je se morala prebiti od zadaj in streljati dva pod par finalnim krogom, da bi prevzela vodstvo. Tako je domov odnesla največjo nagrado na velikem odprtem prvenstvu ZDA za ženske, ček za 2,4 milijona dolarjev.

Pri 22 letih je Saso najmlajša igralka, ki je osvojila več naslovov, saj je že dosegla odlikovanje, da je najmlajša prvakinja odprtega prvenstva ZDA za ženske. Je tudi edina igralka, ki je osvojila naslove za različne države, potem ko je iz zastopanja domovine svoje matere, Filipinov, prešla na očetovo domovino Japonsko.

Saso je o svojem uspehu povedala: »Zelo sem vesela, da sem že drugič zmagala na turnirju U.S. Women's Open in da sem v treh letih osvojila svojo prvo zmago na turneji. Hvaležna sem za podporo vseh in še naprej si bom prizadevala za še večje dosežke, trdo delala na svoji vsakodnevni praksi. Hvala za vašo podporo.«

Zadnje novice