Iskalnik
Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Predsednik in direktor nagrajen z medaljo z modrim trakom

02. november 2023

Predsedniku in izvršnemu direktorju Toyo Tires g. Takashi Shimizu je podeljena medalja z modrim trakom

Toyo Tire Holdings Evropa (predsednik Kenta Kuribayashi) sporoča, da je g. Takashi Shimizu, predstavnik direktorja, predsednik in izvršni direktor korporacije Toyo Tire, prejel medaljo z modrim trakom na podelitvi medalj jeseni 2023.

Medalje časti podeljuje japonski cesar posameznikom, ki so opravili zaslužna dejanja ali dosegli odličnost na svojem delovnem področju. Medalje časti se podeljujejo dvakrat letno, 29. aprila (rojstni dan cesarja Šōwa) in 3. novembra (rojstni dan cesarja Meidži).

G. Shimizu je prejel to čast kot priznanje za njegov izjemen prispevek k razvoju družbe mobilnosti, z vodenjem poslovanja proizvodnje in prodaje avtomobilskih pnevmatik in komponent ter gumarske industrije kot celote v vlogi predsednika trgovinskih organizacij, vključno z japonskim združenjem proizvajalcev avtomobilskih pnevmatik,  Inc. (JATMA) in Japonskim združenjem proizvajalcev gume (JRMA).

■ Komentar gospoda Shimizuja

»Sem počaščen in hvaležen, da sem prejel medaljo z modrim trakom, za katero verjamem, da je res več, kot si zaslužim. Tega prestižnega priznanja ne bi mogel dobiti brez najbolj velikodušne podpore in sodelovanja naših strank, zaposlenih in vseh drugih vpletenih, ki jim dolgujem iskreno hvaležnost.

Odkar sem leta 2015 prevzel mesto predsednika in izvršnega direktorja korporacije Toyo Tire, sem se posvetil obnovi temeljev našega vodstva in vzpostavitvi naše prisotnosti po vsem svetu. Odločen sem, da se bom še naprej posvečal ustvarjanju izdelkov, ki ustvarjajo navdušenje in čudenje ter presegajo pričakovanja kupcev in bogatijo družbo, kot je zapisano v filozofiji našega podjetja. Vaše nadaljnje vodenje in spodbuda bosta najbolj cenjena.«

■ Profile of Takashi Shimizu, Representative Director, President & CEO, Toyo Tire Corporation

profile photo_takashi shimizu_231102

 Datum rojstva

 2. aprila 1961

 Akademska kariera

 Marca 1985: diplomiral na Ekonomski fakulteti Univerze Doshisha

 Poklicna kariera

 Aprila 1985: pridružitev korporaciji Toyo Tire Corporation

 

 Aprila 2010: predsednik družbe Toyo Tire Holdings of Americas Inc.

 

 Januarja 2013: generalni direktor divizije za načrtovanje pnevmatik v korporaciji Toyo Tire Corporation

 

 Marca 2014: korporativni direktor; generalni direktor divizije, oddelek za načrtovanje pnevmatik, sedež poslovne skupine za pnevmatike, korporacija Toyo Tire Corporation

 

 Julija 2015: višji korporativni direktor; generalni direktor divizije, oddelek za načrtovanje pnevmatik, sedež poslovne skupine za pnevmatike, korporacija Toyo Tire Corporation

 

 Novembra 2015: predstavnik direktorja, predsednik in izvršni direktor družbe Toyo Tire Corporation (trenutno delovno mesto)

 

■ Položaji v organizacijah in javnih delovnih mestih 

 Maja 2018            

 Predsednik, Japan Automobile Tyre Manufacturers Association, Inc. (JATMA) (do maja 2020)        

 Predsednik Sveta pravične trgovine s pnevmatikami (do maja 2020)

 Maja 2020

 Predsednik, Osaka Gomu Kougyoukai (trenutno delovno mesto)

 Maja 2022

 Predsednik, Japonsko združenje proizvajalcev gume (JRMA) (trenutni položaj)

Zadnje novice