Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Toyo Tires sodeluje z golfistko Yuko Saso

21. februar 2024

Matična družba Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Toyo Tire Corporation, je podpisala sponzorsko pogodbo z japonsko profesionalno golfistko Yuko Saso.

Kot del dejavnosti blagovne znamke Toyo Tires podjetje podpira športnike, ki si prizadevajo biti na vrhu in izzivajo svet. Z veseljem pozdravljamo Yuko Saso kot novo članico športnikov v ekipi »Team Toyo Tires«, ki jo sponzorira naše podjetje. Od svojih amaterskih dni je dosegala odlične rezultate, saj je na Filipinih na ženski turneji kot amaterka pri komaj štirinajstih letih osvojila ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational. Po tem, ko je leta 2019 postala profesionalka, je bila aktivna po vsem svetu, osvojila je svojo prvo zmago na turneji na NEC Karuizawa 72 Golf 2020 in svojo prvo večjo zmago na odprtem prvenstvu žensk ZDA 2021.

Yuka Saso je partnerstvo komentirala z besedami: »Pred kratkim smo sklenili sponzorsko pogodbo s Toyo Tires. Zelo sem vesela in počaščena, da sem članica ekipe Toyo Tires. Resnično se veselim skupnega napredka na svetovnem prizorišču. Potrudila se bom, da bom še naprej napredovala kot profesionalna golfistka in kot oseba.«

Sponzorstvo je še en izraz sporočila blagovne znamke podjetja »Odprte poti čakajo«, ki odraža priložnosti, ki jih izzovejo izdelki Toyo Tires.

Zadnje novice