Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Obnovljeno partnerstvo z japonsko nogometno reprezentanco

27. september 2023

Toyo Tires od leta 2021 podpira japonsko nogometno reprezentanco, znano tudi kot »Samurai Blue«. Sponzorstvo je bilo letos obnovljeno. Da bi proslavili prenovljeno partnerstvo, je Toyo Tires zdaj izdal televizijsko reklamo z naslovom »Modra, strastna, teci«.

Poimenovanje kaže, da imajo Toyo pnevmatike več skupnega z japonsko nogometno reprezentanco kot le modro barvo. Tako kot si športniki japonske nogometne reprezentance neutrudno prizadevajo in pogumno izzivajo sami sebe, si Toyo Tires prizadeva presenetiti in navdihuje s pogumom in drznostjo.

To je tudi razlog, zakaj je Toyo Tires združil vse navijače in privržence Samurai Blue v televizijski oddaji »Toyo Tires predstavlja MODRE NAVIJAČE«, da bi podprli japonsko nogometno reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Katarju in delili svoje navdušenje nad športom. V tej potezi Toyo Tires ekipnega avtobusa ni samo opremil s pnevmatikami, temveč je na YouTubu objavil tudi prenose v živo, ki so spremljali japonsko nogometno reprezentanco na poti do svetovnega prvenstva. Poleg tega je bila japonska nogometna reprezentanca podprta z oglaševanjem, na primer na podzemnih postajah ali na mestnih LED oglasnih stenah v Tokiu in Osaki.

Novi televizijski spot se neopazno prilega podporni kampanji in tako kot prej omenjeno ne bo prikazan samo v podzemni železnici, ampak tudi na televiziji. Naslednje svetovno prvenstvo bo leta 2026 v Kanadi. Dovolj časa, da Toyo Tires spremlja japonsko nogometno reprezentanco z idejami, ki presegajo običajne in delijo navdušenje nad športom.


 

 

Zadnje novice