Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Zmaga za Toyo Tires v NLS3

24. junij 2024

Toyo Tires z Ring Racingom so prejšnji konec tedna na dirki serije Langstrecken na dirkališču Nürburgring Langstrecken-Serie osvojile prvo mesto v razredu SP10. Dirkalnik Toyota GR Supra GT4 Evo #170, ki so jo vozili Andreas Gülden, Marc Hennerici in Tim Sandtler, je pometel z vso konkurenco in končal 2 minuti in 32 sekund pred najbližjim tekmecem, ki je po 4 urah dirke prevozil 26 krogov dirkališča Nordschliefe.

Avtomobil, opremljen z dirkalniki Nürburgring, je dosegel najhitrejši čas kroga 8 minut, 40,641 sekunde pri povprečni hitrosti 168,425 km/h. Deset dirkalnikov se je postavilo v vrsto za start razreda SP10 in po štirih urah dirkanja jih je osem prevozilo cilj, vključno z dirkalnikom #171, drugim Toyota GR Supra GT4 Evo, ki je končal na tretji stopnički, 6 minut in 42 sekund za sestrskim avtomobilom na najvišji stopnički. Tretje uvrščeni dirkalnik Ring Racing in Toyo Tires je vozil ambasador blagovne znamke Proxes Takayuki Kinoshita skupaj z lokalnima voznikoma Heikom Töngesom in Michaelom Tischnerjem.

Še pred tem je v razredu VT2 za vozila s 4-kolesnim in zadnjim pogonom v svojem razredu zmagala tudi #520 Toyota Supra ekipe Ring Racing in Toyo Tires. VT2 je razred za avtomobile s specifikacijami blizu proizvodnje z velikostjo motorja do dveh litrov in Turbo.

Tretja dirka NLS, 69. ADAC Westfalenfahrt se je izkazala za zelo uspešen prispevek za ekipo z dobljenima dvema zmagama v razredu in tretjim mestom. Ekipa se veseli naslednjega kroga. Reflektorji bodo 3. avgusta uperjeni na začetek tekmovanja NLS4, ROWE 6h ADAC Ruhr-Pokal-Rennen.

Zadnje novice