Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Open Country OE s povsem novim Toyota Land Cruiser 250

01. julij 2024

Pnevmatike Toyo Tires Open Country A/T III so bile izbrane kot originalna oprema za povsem novo pnevmatiko Toyota Land Cruiser 250. Družba Toyota Motor Corporation je izbrala velikost 265/70 R18 116H Open Country ATIII kot originalno opremo za novi model.

 
Levo: New Land Cruiser 250, desno: Open Country A/T III.
*Slika Land Cruiser z dovoljenjem družbe Toyota Motor Corporation. Nepooblaščeno kopiranje in podvajanje te slike je prepovedano.

Novi Land Cruiser je bil lansiran junija na Bližnjem vzhodu, Japonskem in drugod, v Evropi pa naj bi ga predstavili pozneje letos.

Od svoje predstavitve se je Land Cruiser v 1950-ih letih še naprej razvijal, hkrati pa ohranjal svojo značilno zanesljivost, vzdržljivost in terensko zmogljivost. Novi Land Cruiser 250 je bil razvit z namenom izboljšanja udobja in enostavne vodljivosti na cesti ali zunaj nje.

Terenske pnevmatike Open Country AT III združujejo obliko in zmogljivost. Od uporabe lastne oblikovalske osnovne tehnologije Toyo Tireso »T-MODE« do zasnove dezenov tekalne plasti vsestranska pnevmatika podpira tako terensko zmogljivost v zahtevnih pogojih kot tiho in stabilno vodljivost pri cestni vožnji novega terenca Toyota Land Cruiser 250.

Za več informacij o seriji pnevmatik Toyo Tires Open Country kliknite tukaj.

 

 
Zadnje novice