Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Startna črta za FIA Baja Greece

22. maj 2024

Toyo Tires zlati sponzor tekmovanja Baja Greece

Tekmovanje FIA Baja Greece se bo začelo jutri. Prolog se začne ob 17.00, prva polna etapa pa v petek. Kot zlati sponzor bo Toyo Tires skupaj z grškim distributerjem Tenoro Techniki spremljal akcijo in delil nekaj najboljših slik z relija. Za najnovejše informacije sledite naši Facebook strani na: www.facebook.com/ToyoTire

Poleg sponzoriranja relija bo Toyo Tires tam prisoten tudi s testnim voznikom Akiro Miuro, ki bo razvijal naše terenske pnevmatike. S testno različico pnevmatik Open Country M/T R bo Miura pridobil dragocene povratne informacije o pnevmatikah, ki bodo dopolnile posnete podatke in meritve, ki se bodo izvajale, ko bo poskušal osvojiti Bajo. Miura bo dirkal s Toyoto Hilux, ki ga je pripravila ekipa Overdrive, in bo tekmoval v najvišjem razredu, T1+, s ciljem zmagati na dirki in pomagati ekipi za raziskave in razvoj pri razvoju pnevmatike. Informacije, pridobljene o učinkovitosti v teh ekstremnih pogojih, se lahko uporabijo za obveščanje o razvoju izdelkov za prodajo končnim potrošnikom.

Serija Open Country, Toyo Tires 4×4 in terenska znamka obsegajo vrsto pnevmatik, prilagojenih različnim razmeram in predpisom po vsem svetu. V Evropi Open Country ATIII, celoletna pnevmatika, ponuja podaljšano mobilnost, tako da se lahko vozniki odpravijo na terensko vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili sposobnost pnevmatike, da zagotovi stabilno in udobno vožnjo, ko se znova vrne na asfalt, tudi v zimskih razmerah.

Spremljanje začetka v živo si lahko ogledate tukaj. www.facebook.com/rallygreeceoffroad

Zadnje novice