Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Evropsko atletsko prvenstvo v Rimu 2024

06. junij 2024

Letos bo evropska atletsko prvenstvo potekalo v Rimu v Italiji. Toyo Tires je partner dogodka že šesto leto zapored.

Po 50 letih se bo evropsko prvenstvo v atletiki letos od 7. do 12. junija 2024 vrnilo v Rim. Na Stadio Olimpico v Rimu se bo 1600 športnikov medsebojno pomerilo v 24 različnih disciplinah, da bi pokazali svoje najboljše rezultate in osvojili medalje.

Toyo Tires ima vsakdanji izzziv tudi pri oblikovanju in izdelavi najzmogljivejših pnevmatik. Zato je Toyo Tires partner evropskega prvenstva v atletiki od leta 2018 in se je lahko pridružil praznovanju na podelitvi medalj.

Da bi lahko številni ljubitelji atletike praznovali tudi z vrhunskimi športniki, so podelitve nagrad in navijaška vas v parku Foro Italico prosto dostopne. Za podelitev nagrad se bo trg pred Stadio Olimpico preimenoval v Trg medalj, kjer bodo nagrade podeljene dvakrat dnevno 6 zaporednih dni (ob 18. in 23. uri). Otvoritvena slovesnost bo tukaj potekala tudi 7. junija ob 18. uri z veliko predstavo, ki bo prav tako odprta za javnost.

Tudi gledalci pred televizijskimi zasloni se lahko veselijo ne le razburljivih tekmovanj, temveč tudi podob mesta Rim med 20 kilometrsko disciplino hitre hoje.

Zadnje novice