Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Vildósola starejši in Toyo Tires z zmago na SCORE Baja 500

18. junij 2024

Tekmovanje SCORE Baja 500 je potekalo v Ensenadi, Baja California v Mehiki, od 29. maja do 2. junija. Na začetku 777,26 km dolge in zahtevne proge se je pomerilo okoli 254 dirkalnih ekip. Vendar je ciljno črto prečkalo le 169 ekip. Med njimi so bili Gustavo Vildósola, njegov sin Tavo Vildósola, Bryce Menzies, Christopher Polvoorde in Justin Davis, ki so se vsi zanašali na pnevmatiko Toyo Tires Open Country M/T-R, dirkalno različico Open Country M/T.

S časom 9 ur, 27 minut in 49 sekund je Gustavo Vildósola zlahka postavil peti najhitrejši skupni čas in s pnevmatikami Toyo TIres že desetič zapored osvojil razred SCORE Trophy Legends. Justin Davis je uspel parirati in sz rezhibno vožnjo ter pnevmatiko Open Country M/T-R zmagal v razredu TT Spec.

Gustavo Vildósola vozi svoj #1L tovornjak Ford Raptor Mason Motorsports 

Justin Davis vozi svoj tovornjak #285 Green Army Team TSCO-Chevy

 

Toda Tavo Vildósola, Bryce Menzies in Christopher Polvoorde so s pnevmatiko Toyo Tires Open Country M/T-R prav tako dosegli dobre rezultate na 56. SCORE Baja 500 in v skupnem rezultatu osvojili 2., 3. in 4. mesto. Na dirki s točkami prvenstva svetovnega prvenstva v puščavi SCORE so Tavo Vildósola, Bryce Menzies in Christopher Polvoorde na polovici sezone na 1., 2. in 3. mestu v razredu SCORE Trophy Truck.

Če želite izvedeti več o liniji pnevmatik Open Country, kliknite tukaj.

 
Zadnje novice